1396/07/24
بدینوسیله به اطلاع تمامی ثبت نام کنندگان محترم "اولین همایش ملی کاربردهای فناوری اطلاعات درحوزه های توسعه علمی و ارتقاء کیفیت سلامت با رویکرد اقتصاد مقاومتی" می رساند

اطلاعیه شماره پنج: بدینوسیله به اطلاع تمامی  ثبت نام کنندگان محترم  "اولین همایش ملی کاربردهای فناوری اطلاعات درحوزه های توسعه علمی و ارتقاء کیفیت سلامت با رویکرد اقتصاد مقاومتی" می رساند:

به منظور دریافت کارت خود در روز همایش  شماره کارت خود را از سایت بی همتا(منوی اطلاع رسانی – فایل ها) دریافت کرده و در روز همایش با ارائه آن کارت خود را دریافت نمایند.

لینک دریافت شماره کارت

bihamta.faran.ac.ir/fa/files.php

اطلاعیه شماره چهار: ضمن عرض تبریک بابت پذیرش چکیده ارسالی، از شما خواهشمندیم که تا تاریخ 13 بهمن ماه نسبت به ارسال اصل مقاله جهت داوری نهایی و سابمیت اصل آن در سایت بی همتا اقدام نمایید. همچنین لازم به ذکر است چنانچه اصل مقاله مطابق با فرمت بارگذاری شده در سایت نباشد و چکیده آن شامل چهار بخش" اعم از مقدمه، روش پژوهش، یافته‌ها و نتیجه گیری نباشد " از پذیرش آن معذوریم . لذا خواهشمند است چکیده ها را در فرمت چکیده و اصل مقاله را در فرمت اصل مقاله منظم فرموده همراه با هم از طریق" ارسال اصل مقاله " ارسال بفرمائید.

اطلاعیه شماره سه : قابل توجه آن دسته از محققینی که  نسبت به ارسال چکیده مقاله خود اقدام نموده اند :

پذیرش چکیده به معنای پذیرش قطعی مقاله نیست . مقالاتی که موضوع آنها با محورهای همایش مرتبط بوده ، مورد پذیرش اولیه قرار گرفته اند. لذا محققان ملزم به ارسال اصل مقاله تا تاریخ 96/11/10 به منظور داوری نهائی می باشند . نتایج داوری نهائی وضعیت مقاله به لحاظ پذیرش قطعی در قالب سخنرانی یا پوستر را  مشخص می نماید . نتایج پذیرش قطعی مقالات پس از دریافت اصل مقاله در پورتال شخصی محقق درج خواهد شد .

اطلاعیه شماره دو: قابل توجه آن دسته از محققینی که چکیده مقاله آنها پذیرش اولیه شده است :

خواهشمند است به جهت ترتیب اثر دادن به اصل مقالات، فرمت مصوب مقالات همایش که در سایت بی همتا  بارگذاری شده است را مورد توجه قرار دهید .

بسیاری از چکیده مقالات دریافتی در فرمت مصوب همایش قرار ندارند. لطفا در زمان باقیمانده تا ارسال اصل مقاله ، چکیده و اصل مقاله را در فرمت همایش مرتب نموده و ارسال نمائید .

اطلاعیه شماره یک: با توجه به ظرفیت محدود باقیمانده سالن همایش به اطلاع تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه فاران می رساند، در صورت علاقمندی به حضور در همایش  در اسرع وقت نسبت به ثبت نام مبادرت نمائید.

شایان ذکر است  با توجه به حضور اکثریت دانشجویان گروه ارشد تجارت الکترونیک در این همایش ، شاهد هم اندیشی ، هم افزائی ، همکاری و تقویت پنل تجارت الکترونیک در روز همایش خواهیم بود که امید است در سایر گروهها نیز شاهد تحرکات مشابه باشیم .
 طی این اطلاعیه از حضور پر رنگ دانشجویان ارشد تجارت الکترونیک دانشگاه فاران به دلیل همکاری در کمیته اجرائی و مشارکت قوی در روز همایش تجلیل می گردد.

دبیر اجرایی همایش

لینک کانال تلگرامی بی همتا

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !